De bokbieravond

Woensdagavond 7 september, werd dit voor de negende keer georganiseerd door Bouke, Frans en Bouwe.

Ze hadden alles mee: prachtige banen, schitterend weer en een uitgelezen groep deelnemers. Er werd gestreden op het scherpst van de snede. Uiteindelijk bleken de verschillen maar zeer klein te zijn, de geluksfactor daarentegen deste groter. Dat neemt niet weg dat kwaliteiten en talenten altijd toch weer bovenkomen. De 3 prijswinnaars hadden net iets meer in hun mars. En dat zie je ook op Wimbledon en Roland Garos: net dat ene balletje op het juiste moment.

Prins van de Hoolttuun werd Bram van Schagen
De tweede plek was voor Reindert Dol en de 3e plaats werd gewonnen door Henk de Lang.

En nu op naar het aftersummertoernooi voor alle leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *