Clubtoernooien

Hieronder een overzicht van alle gezelligheidstoernooien die in de loop van het jaar worden georganiseerd. Ieder toernooi heeft zijn eigen toernooi-eigenaren.

Uitnodigingen worden verstuurd via Laposta (Ga naar aanmelden voor nieuwsbrieven).

Verslagen worden geplaatst als nieuwsitem en op onze facebookpagina (neem contact op met Bouke Kleefstra om lid te worden van deze besloten groep)

Er is bijna altijd wel wat!

Nieuwjaarsborrel tijdens jaarvergadering

Aan het begin van het nieuwe jaar houden we altijd onze ledenvergadering. Vanaf 2019 is dit gelijk ook dé gelegenheid om medeleden in een gezellige sfeer te ontmoeten en diegenen die je nog niet hebt gezien alsnog een gelukkig nieuwjaar te wensen. Alle leden krijgen een uitnodiging.

Pasjesavond

Deze avond is bedoeld om de spelerspasjes op te halen (vanaf 2019 zijn de passen meerdere jaren geldig, dus is dit alleen nog van toepassing voor mensen die een nieuwe pas nodig hebben) en ook worden de competitiespullen voor de voorjaarscompetitie uitgereikt. Maar natuurlijk kan er getennist worden, want we zien deze avond ook als de opening van het tennisseizoen. Iedereen krijgt een uitnodiging. 

Clubkampioenschapen

Dit is een vreemde eend in de bijt van jaarlijks terugkerende activiteiten, die toch vooral gezelligheid betreffen. Hier is het anders: er wordt serieus gestreden om medailles en natuurlijk bij de heren enkel om de wisselbeker.

Wijntoernooi voor de dames

De derde dinsdag van september wordt dit populaire toernooi georganiseerd. Het is een gezelligheidstoernooi voor dames, waarbij sinds 2019 de titel “Prinses van de Hoolttuun” valt te verdienen. Natuurlijk krijgen alle dames een uitnodiging.

Bokbiertoernooi voor de mannen

Eind september als de dames overdag tennissen, gaan de mannen op een woensdagavond aan de slag. Alle mannen worden uitdrukkelijk uitgenodigd mee te doen en daar zul je geen spijt van krijgen. Als prijs is de titel “Prins van de Hoolttuun” voor één jaar te winnen. En natuurlijk een aantal flesjes heerlijk bokbier!

Aftersummertennisavond

Als afsluiting van het tennisseizoen gaan we nog een avond gezellig tennissen. En je raadt het al, de best presterende dame krijgt de titel “Koningin van de Hoolttuun” en de man die de meeste games heeft gewonnen krijgt de titel “Koning van de Hoolttuun”. Alle volwassen leden krijgen een uitnodiging.

En zo zijn we door het hele jaar heen.

< Terug naar activiteiten