AED

Samen met SCO, hebben we een AED tot onze beschikking. Deze hangt in het halletje van de kleedkamers bij SCO. Deze is te bereiken via de achterdeur (straatkant) van het SCO gebouw. Voor de deur heb je een sleutel nodig. Dit is dezelfde sleutel als die van ons hek naar de banen.

Organisatie achter de AED’s

In totaal zijn er in Oldeholtpade 3 AED’s; één bij SCO/TV in et Hoolt, één bij VVO en één midden in het dorp. De 3 sportverenigingen, samen met Plaatselijk Belang Oldeholtpade, betalen voor de AED’s en 4 mensen (van elke organisatie één) zorgen voor het onderhoud daarvan.

Reanimatiecursussen

De gezamenlijke verenigingen, en PB Oldeholtpade organiseren verder elk half jaar een reanimatiecursus, waar ook geleerd wordt hoe je moet omgaan met de AED. Een cursusavond duurt een uur en wordt gegeven in het voor- en najaar.

Lid worden van het reanimatieteam

Ook van onze tennisvereniging zijn er een aantal mensen die zijn opgeleid om de AED te bedienen en die hebben dus ook leren reanimeren.

Wil je ook namens onze club lid worden van het reanimatieteam, neem dan contact op met Suze Sanders. Zij is voor onze vereniging het aanspreekpunt.
Je mag je ook opgeven bij één van de andere contactpersonen:
– VVO: Henk Kooistra
– SCO: Jan Delfsma
– PB: Regina Ponne

Geef je op, voor de reanimatiecursus, want we doen het met elkaar en voor elkaar!
En wat is 2 uur per jaar, wanneer je daarmee een medespeler kunt helpen wanneer het moet!