Aftersummer tennistoernooi

De aftersummertennisavond was weer een heel gebeuren. Er werd door de 18 deelnemers volop gevochten om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Wel speelt het toeval een grote rol, met wie speel je en tegen wie speel je, maar…..kwaliteit komt altijd bovendrijven. Dat bleek maar weer eens overduidelijk.

Bertha werd met een grote score de terechte koningin van de avond. Bij de heren had het meer voeten in de aarde. Eerst werd er opzettelijk fakenieuws verspreid waardoor de puntentelling in het honderd liep. Vervolgens werd na veel gekonkel en handjeklap Johan uitgeroepen tot koning van de Hoolttuun 2019. Samen met koningin Bertha,vormde hij een trots en alom gewaardeerd koningspaar.

Ook werd het vrijdagavonddamesteam nog onthaald op een mooi boeket bloemen vanwege het behaalde kampioenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *