Nieuwe site in aanbouw

Sinds de laatste update werkte de website niet helemaal meer naar behoren. Vooral de (sub-)menu’s deden niet meer wat je ervan zou mogen verwachten. Daarnaast kwam steeds meer het geluid dat de site niet goed te lezen was op tablet of smartphone.
Daarom zijn we in november 2019 voorzichtig begonnen met het bouwen van een nieuwe site. De nieuwe site krijgt elementen die we van de oude site kennen, maar krijgt ook een strakkere uitstraling en een overzichtelijker navigatie én is volledig responsive!

Deze nieuwe site is nu al te bezoeken via tennis.tvinethoolt.nl

De vorderingen kunnen gevolgd worden terwijl de oude website als basissite in de lucht blijft tot de nieuwe klaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *