Speelschema voorjaarscompetitie

Welk van onze teams wanneer waar speelt kun je terugvinden op de site van de KNLTB. Via deze link ga je direct naar de pagina waar alle teams vermeld staan, of klik op één van de linken hieronder:

Heren

Dames

Gemengd

Je vindt daar de geplande wedstrijden, de uitslagen etc. etc.

Op onze eigen site, in de kalender, kun je vinden wanneer onze banen bezet zijn i.v.m. thuiswedstrijden. Op de vrijdagen dat beide GD vrijdagavond teams thuisspelen, is er géén baan beschikbaar om vrij te tennissen. Op alle andere speeldagen mag op baan 3 getennist worden.

Om de competitiespelers niet te storen, graag gebruik maken van het achterste hek en niet te veel ballen te gebruiken, zodat een bal van de competitie, die op baan 3 terecht komt, makkelijk teruggevonden kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *