Update voorjaarscompetitie

Onderstaande bericht is verzonden aan de aanvoerders van de competitieteams:

Ballen en mappen blijven thuis

Het kabinet heeft in de strijd tegen het coronavirus nieuwe maatregelen getroffen. Voor sportclubs geldt nog steeds dat ze gesloten zijn t/m 6 april. Bijeenkomsten en evenementen zijn nu verboden tot 1 juni. Wat de nieuwe maatregelen precies betekenen voor de sport is niet helemaal duidelijk. De KNLTB kan dan ook nog niet precies zeggen wat de consequenties van de aangescherpte maatregelen zijn voor tennis en de start van de competities. Vandaag proberen ze hierover duidelijkheid te krijgen, hiervoor zijn ze in nauw overleg met NOC*NSF en VWS. Ze zullen altijd handelen in het belang van de gezondheid van leden en de tijd nemen om de gevolgen te overzien en de juiste beslissingen te nemen.

Het mag duidelijk zijn dat het halen van de ballen en mappen woensdagavond niet doorgaat.

We houden jullie op de hoogte, we hebben er echter een hard hoofd in of de voorjaarscompetitie dit jaar nog wel wat wordt.

Met sportieve groeten,
Francien en Bouke

Ballen blijven thuis

Berichtgeving vanuit de KNLTB

Op de site van de KNLTB is op 24 maart het volgende geplaatst t.a.v. dit onderwerp

Het kabinet heeft in de strijd tegen het coronavirus nieuwe maatregelen getroffen. Bijeenkomsten en evenementen zijn nu verboden tot 1 juni. Voor sportclubs geldt nog steeds dat ze gesloten zijn t/m 6 april. Wat de nieuwe maatregelen precies betekenen voor de sport is niet helemaal duidelijk. De KNLTB kan dan ook nog niet precies zeggen wat de consequenties van de aangescherpte maatregelen zijn voor tennis en de start van de competities. We hebben deze dagen veel overleg met NOC*NSF en VWS om op korte termijn duidelijkheid te krijgen over de exacte betekenis voor sportclubs en competities. Voor een beslissing over het vervolg van de uitvoering van de competitie zullen we wat meer tijd nemen. We willen alle scenario’s goed afwegen en de juiste keuzes maken voor de lange termijn. Hierbij zal de gezondheid van onze leden altijd voorop staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *