Wintercompetitie TV de Horne

Nu we het hele jaar geen competitie hebben gespeeld, is deze dubbelcompetitie/dit dubbeltoernooi misschien leuk om aan mee te doen: TV de Horne organiseert voor het 3e jaar voor tennissers van clubs uit hun omgeving de Wintercompetitie.

Er wordt een DD, HD en GD competitie gehouden, waarbij er poules van ca. 10 koppels gemaakt worden. De indeling gaat op speelsterkte. De wedstrijden worden gespeeld van november t/m maart, op de dinsdag en woensdagavond, dus je speelt lang niet ieder week.

Het lijkt een beetje op onze winterontmoetingen met Oldemarkt, of onze eigen laddercompetitie, dus allemaal niet te formeel. Het gaat er vooral om ook tijdens de winter een balletje te slaan en dan is een partijtje tegen ‘vreemden’ wel een leuke afwisseling.

In principe speel je in de hele periode dus 9x op de dinsdagavond of woensdagavond, maar je mag verhinderdata doorgeven en inhalen kan in overleg met je tegenstanders op de vrijdagavond of zondag. Alle wedstrijden worden gespeeld op de banen in Nieuwehorne.

Wil je meer weten? Lees dan het document hieronder met de volledige uitnodiging/uitleg, of kijk op Toernooi.nl. Daar kun je je ook inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *