Aanmelden voorjaarscompetitie 2021

Het voelt wat vreemd om bezig te zijn met de voorjaarscompetitie 2021, maar we hopen van harte dat die wél door kan gaan. In 2020 hadden 9 teams zich aangemeld, maar door de intelligente lock-down in de strijd tegen het Coronavirus kon die niet doorgaan.

Ervan uitgaande dat we komend voorjaar dus wel competitie mogen spelen, zijn we begonnen met het inventariseren van teams die mee willen doen en of er nog mensen zijn zich individueel willen opgeven. Alle leden krijgen binnenkort een mail over dit onderwerp.

Aanmelden kan tot 18 december via VCL@tvinethoolt.nl

Meer info over de KNLTB competitie kun je hier vinden. Blijf je zitten met vragen, dan kun je contact opnemen met één van onze VCL’s.

Hieronder het complete competitie aanbod voor Friesland en alle speeldata.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *