Voorjaarscompetitie 2021 volwassenen definitief afgelast

I.v.m. het voorlopig niet verder versoepelen van de Corona maatregelen, is het niet mogelijk om dit voorjaar (lees juni) nog een competitie voor de volwassenen te organiseren. De KNLTB heeft daarom besloten dat, net als vorig jaar, de voorjaarscompetitie dit jaar in het najaar aangeboden gaat worden onder de naam “Competitie 2021”.

Hieronder wat de Competitie 2021 voor ons betekend.

  • Voor de tenniscompetitie in het najaar geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie.
  • Competitiespelers die zich hadden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie kunnen met hetzelfde team, aan dezelfde competitiesoort en in dezelfde competitie klasse spelen in het najaar. Daarnaast kunnen er nieuwe teams worden gevormd en aangemeld. 
  • Er wordt niet gespeeld om promotie of degradatie. Op die manier verliezen de teams, die in het najaar niet kunnen of willen spelen, hun teamrechten niet voor het voorjaar 2022. 
  • Voor de tenniscompetitie wordt op het inschrijfformulier op MijnKNLTB dezelfde teamrechten weergegeven als voor de Voorjaarscompetitie 2021. 
  • De jeugdcompetities (Tenniskids, junioren en jeugd padelcompetitie) worden uiteraard ook in het najaar aangeboden.

Zodra de inschrijvingsdata voor de Competitie 2021, die dit najaar gespeeld zal worden, bekend zijn, nemen we contact op met alle aanvoerders van onze teams.

De speeldata van die competitie zullen in september/oktober zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *