Hoolthakkerspries voor Nico Penners

Tijdens de (uitgestelde) Algemene Ledenvergadering 2020, gehouden op 2 september in de kantine van SCO, werd naast goedkeuring van de jaarstukken en het nieuwe erfpachtcontract ook de Hoolthakkerspries uitgereikt. Deze prijs gaat ieder jaar naar iemand van de vereniging die zich als vrijwilliger (buitengewoon) heeft ingezet voor de club.

Dit jaar kreeg Nico Penners deze prijs voor zijn inzet bij de TTC, de Tennis Tuin Club. Onze schoolmeester, Bouke Kleefstra, wist net als andere jaren de prijswinnaar leuk te introduceren. Het bleek dat lang niet alle eigenschappen die we toedichten aan Limburgers van toepassing zijn op Nico. Wel kennen we hem als een sportieve man, iemand die zeker ook van gezelligheid houdt, zich inzet voor de vereniging en houdt van blaasmuziek. Al met al zeer terecht dat Nico dit jaar de prijs heeft gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *