Banen speelklaar

De banen lagen er vrijdagavond 31 maart bij de aftrap van de competitie door het 1e GD team mooi bij. Maar de baan bleef leeg, want het regende de hele avond. Deze wedstrijd wordt nu a.s. zondag ingehaald om 10.00 ‘s morgens. Baan 3 is beschikbaar om vrij te tennissen.

Ook het GD2 team moet de wedstrijd tegen Wolvega nog inhalen. Zij spelen deze a.s. maandag op de velden van ATW. Die partij begint om 19.00

Op de foto’s hieronder is te zien dat onze Groundsman, Roelf Bos, alles keurig in orde had, maar aan regen kon hij natuurlijk niets doen. De witte bankjes die toch echt slechter worden, worden binnenkort vervangen. Helaas zat er een levertijd op en waren ze niet op tijd leverbaar om nu al op ons park te staan.

Dinsdagmiddag speelt het DD1 team om 13.00 thuis. Het lijkt erop dat het weer dan beter zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *