Regels t.a.v. introducees

Introducees zijn welkom bij ons op de banen, maar er zijn wel regels waarmee rekening gehouden moet worden.

Voor introducés gelden de volgende voorwaarden:

  • Het TV In et Hoolt lid die een introducé meeneemt, is ten alle tijden verantwoordelijk voor de introducé en zorgt ervoor dat de introducé op de hoogte is van de geldende regels op en rond de baan.
  • Mocht de introducé tijdens het spelen schade veroorzaken aan de banen, materialen of andere onderdelen van het tennispark, dan is het lid van TV In het Hoolt die de introducé meeneemt verplicht om daar melding van te doen bij het bestuur van TV In et Hoolt en zullen de kosten verhaald worden op de introducé en/of het betreffende lid.
  • TV In et Hoolt kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de introducé tijdens het spelen te maken krijgt met een ongeval of blessure. Introducés vallen, anders dan KNLTB-leden, niet onder de collectieve ongevallenverzekering van de vereniging.

Ook wil het bestuur graag inzichtelijk krijgen wanneer en door wie introducees meegenomen worden. Dit kan gemeld worden middels het formulier welke op elke pagina onder de agenda is te bereiken middels het klikken op de link ‘introducees aanmelden‘.

Omdat alleen tennissen niet wil. Introducees zijn welkom
Photo by Pixabay on Pexels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *