Bouke Kleefstra krijgt Hoolthakkerspries

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 18 januari kreeg Bouke Kleefstra, na 13 jaar lid te zijn geweest van het bestuur van Francien Spannenburg, namens dat bestuur de Hoolthakkerspries uitgereikt.

Naast zijn activiteiten voor het bestuur en dan speciaal alle communicatie via nieuwsbrief, Match! en facebook, was Bouke ook Competitie Leider en is en blijft hij betrokken bij de Toss-avond, de Tennis Tuin Club en natuurlijk blijft hij tennissen!

Bouke was aftredend bestuurslid en niet herkiesbaar. Voor hem in de plaats komen Yvonne Holwerda en Nico Penners het bestuur versterken. Daarmee komt het aantal bestuursleden weer op 7. Zijn taak als Competitieleider wordt overgenomen door Winny van Ekeris.
De functie van voorzitter is nog steeds vacant en wordt waargenomen door Peter Steenhuis, die ook de penningmeester is.

Oude bestuur (Cornelis Janssen ontbreekt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *