ALV uitgesteld

Vanuit het bestuur willen we langs deze weg jullie het allerbeste voor 2021 wensen!

Normaliter doen we dit tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV), echter door de corona maatregelen is het niet mogelijk de geplande ALV fysiek door te laten gaan. We hebben alternatieven overwogen, zoals online de ALV te organiseren, maar hierin zien we toch te weinig mogelijkheden voor alle leden. Mede omdat voor beslissingen omtrent het pachtcontract de vergadering correct georganiseerd moet worden.

Door de noodwet die in deze coronapandemie van kracht is, hebben we de mogelijkheid de ALV 4 maanden uit te stellen. Als bestuur gaan we ervan uit dat tegen die tijd, eind mei, het weer mogelijk zal zijn de ALV fysiek door te laten gaan. We gaan alvast bezig met de voorbereidingen voor deze uitgestelde ALV en zullen zo spoedig mogelijk laten weten wat de nieuwe datum wordt.

Voor nu wensen we iedereen veel geluk en vooral een gezond 2021.

Met sportieve groet,
Bestuur TV In ’t Hoolt

PS. Dit bericht is op 30 december ook via een nieuwsbrief aan alle leden gestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *