Competitienieuws

De teams die zich aangemeld hebben, zijn vandaag ingeschreven voor de voorjaarscompetitie. Helaas zijn het minder teams dan andere jaren. Ook is het nog niet duidelijk wat tegen die tijd wel en niet mag i.v.m. het Covid-19 virus. We hopen dat Corona geen roet in het eten gooit, zodat er dit jaar wel getennist kan worden. De voorbereidingen bij de KNLTB gaan in ieder geval gewoon door.

De ingeschreven teams zijn:

  • DD 2e klasse dinsdagavond: Reina, Inemarie, Joke Sp, Joke St en Annewiesje
  • DD 3e klasse dinsdagavond: Karin, Winny, Yvonne, Marian en Annemiek
  • DD 3e klasse vrijdagavond: Bertha, Gea, Tineke en Baukje
  • GD hoofdklasse vrijdagavond: Joke Sp, Annewiesje, Barry en Jelle-Geert
  • GD 3e klasse vrijdagavond: Francien, Winny, Yvonne, Bram en Reindert
  • GD 3e klasse zaterdag: Bouke, Rien, Gerard, Reina, Inemarie en Joke St.

Afwijkende speeldata vrijdagavond

Voor de teams op de vrijdagavond geldt dat er vijf speelronden zullen zijn i.p.v. de standaard zeven. De vrijdagavond is zó populair geworden dat veel clubs onmogelijk veilige afstand kunnen garanderen en dus is er gezocht naar een oplossing. De DD en HD spelen de ene week en de GD teams de andere week. Het inschrijfgeld voor de betreffende teams is aangepast.

Hieronder het speelschema met alle speeldata incl. inhaaldata (klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies ‘openen in nieuw tabblad’ voor een grotere, beter leesbare versie):

Alsnog aanmelden?

We hebben nog tot 14 januari om wijzigingen door te voeren of nieuwe teams aan te melden. Heb je een nieuw team dat mee wil doen? Lees het nieuwsbericht betreffende de inschrijving voorjaarscompetitie 2021 voor alle mogelijkheden en hoe je je kunt aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *