After Summer Avond

Als onderbreking van onze gezellige tossavonden op de woensdagavond hebben we op 26 oktober de aftersummeravond georganiseerd. Wie mee deed kon de titel KONING en KONINGIN van de HOOLTTUUN verdienen. En wie wil dat nou niet? Wekenlang wordt daar over gepraat en velen gaan extra naar de baan om te proberen hun techniek nog te verfijnen. Uiteindelijk komt het erop aan wat je op de aftersummeravond onder hoge spanning kunt laten zien.

Bij de dames lukte dat deze keer het best bij Annemiek Kremer en bij de heren was Hilbrand Nijholt nipt de sterkste. Yvonne Holwerda werd schaduwkoningin en Pien de Vries prinses van de avond. Nick Maatman greep net naast de koninklijke titel en Bram van Schagen eindigde als derde.

Het was nog lang gezellig in het overvolle Tuunhuus, waar alle deelnemers en toeschouwers nog konden nagenieten van een hapje en een drankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *