Gezellige middag i.p.v. Wijntoernooi

Traditioneel wordt op de 3e dinsdag van september het wijntoernooi georganiseerd voor de dames van onze club. Helaas waren er dit jaar te weinig aanmeldingen om een compleet wijntoernooi incl. hapjes en drankjes te organiseren. Daarom besloten Vronie en Baukje, de organisatoren, het in vereenvoudigde vorm toch door te laten gaan.

Behalve de mensen die zich hadden opgegeven voor de middag, werden ook de geblesseerde dames en een aantal oud leden uitgenodigd voor de koffie met wat lekkers.

Al met al waren er 9 tennissters die ieder één of meerdere tossronden meespeelden. Tegen 3 uur was het tijd voor koffie/thee, met heerlijke appelgebak met slagroom. En natuurlijk tijd om bij te kletsen, wat uitgebreid gebeurde.

Al met al een geslaagde middag, met dank aan de organisatoren die op deze alternatieve manier van wijntoernooi organiseren toch weer een stukje verbondenheid binnen de club wisten te realiseren. De organisatoren merkten op dat mede dankzij vele helpende handen tijdens en na het koffie/thee drinken, op de dag zelf, alles snel en makkelijk te regelen was geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *