Stellingwerftoernooi 2022

Afgelopen weekend werd de 44e editie van het Stellingwerftoernooi gespeeld op de tennisparken van Haulerwijk, Appelscha en Oosterwolde. Deze laatste club had dit jaar de organisatie in handen en op dat park was dan ook de prijsuitreiking.

41 koppels verdeeld over 7 poules deden er mee. Voor de nr. 1-3 in elke poule was er een prijs. Van onze club deden er 2 koppels mee. Reindert en Bertha Dol, wonnen in de F poule de 1e prijs, net als Winny van Ekeris en Bram van Schagen in de D poule. In principe was Oldeholtpade daarmee voor de 3e opeenvolgende keer de winnaar van de grote wisselbeker, maar omdat alleen clubs met 5 of meer koppels meedingen naar deze prijs, ging de prijs toch onze neus voorbij. De club die de beker nu voor een jaar mag houden is Oosterwolde geworden.

Volgend jaar organiseren Wolvega en Oldeholtpade samen het 45e Stellingwerftoernooi. Onthoud alvast de datum: het tweede weekend van september 2023

Onze deelnemers, beide koppels kampioen in hun poule

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *